Beregeningssysteem tuin - sproeisysteem gazon

Water, bron van alle leven, wordt een schaars goed. Hierdoor willen wij met onze productkennis de laatste nieuwe technieken aanbieden op het gebied van beregening en irrigatie. Zodoende u enkel water verbruikt waar en wanneer dit echt nodig is. Onze slimme irrigatiecomputers houden immers rekening met het voorspelde weer, zonder externe hardware. Hierdoor elimineren wij vaak voorkomende problemen met een geactiveerd beregeningsysteem tijdens regen. Door verschillende technieken te combineren kunnen wij het waterverbruik met 60% reduceren.

Onze beregeningssystemen worden samen met u en naar ieders budget gemaakt. Zo kunnen wij systemen aanbieden voor de stads- of residentiële tuinen tot sportvelden, kwekers of paardenbakken

Al onze systemen zijn drukgecompenseerd, frequentiegestuurd en uitgerust met flowcontrol, wat wil zeggen dat elke sproeier of dripper evenveel druk en debiet afgeeft. Dit leid tot een mooier sproeibeeld en werkt water- en energiebesparend. Al onze ondergrondse leidingen worden gelast met gekeurde producten, zodoende u een blijvend lekvrij systeem aan te bieden.

Ook hebben we een uitgebreid gamma aan kleine kassproeiers en foggers voor serres.

Kortom wij zorgen voor een egale waterafgifte op het juiste moment met de juiste hoeveelheid, rekening houdend met het weer.

Neem gerust eens een kijkje bij onze realisaties

Hebt u vragen? Aarzel niet en contacteer ons vrijblijvend.