Uw partner voor grondwatertechniek

OVER ONS

Offertes op maat

Gratis offertes en plaatsbezoek.

Klantgerichte oplossingen

Zowel voor de hobby tuinier, als voor bedrijven/kwekerijen 

Gedetailleerde documentatie

Ieder systeem wordt gedocumenteerd, naar toekomstige service toe.

Snelle en betrouwbare service

Garantie op succes.


Waarom Wij

+10 jaar ervaring op gebied van waterwinning

Daar de waterfactuur steeds duurder wordt en er steeds meer en langere periodes van droogte zijn, zoeken mensen meer en meer naar alternatieven voor leidingwater. De meest voorkomende systemen zijn de klassieke regenputten. Ook wij bieden deze aan. 

Echter onderscheiden wij ons door onze grondwaterwinning en oppervlaktewater recuperatie. Het meest gekende systeem is de boorput. Door onze ervaring weten we dat dit niet overal mogelijk of aangeraden is door b.v. ijzer. In deze gevallen kunnen wij ook nog andere systemen aanbieden zoals vacuum- of atmosferische drainage. Wij kunnen deze systemen plaatsen individueel, of in combinatie met buffer en drainagetechnieken.

De laatste jaren wordt ook steeds vaker een sproeiverbod van kracht. Om deze problematiek op te lossen kunnen wij waterrecuperatiesystemen plaatsen.

Wij leveren en plaatsen ook de pompsystemen, sproei en irrigatie technieken. Er zijn systemen beschikbaar voor zowel de kleinere tuinen en hobby moestuinier, tot residentiële systemen, sportvelden en kwekers. Al onze beregening en irrigatiesystemen zijn uitbreidbaar met automatische bemesting.  

Kortom voor waterwinning, beregening, of waterrecuperatie. Bent u bij Water technix aan het juiste adres.